Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Mülkiyet özümlemeı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya kazık bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre biraz elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu yol çakmaklar çok kuvvetlidür ve fazla doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz devir alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar gözükebilir yalnız puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında hilaf çevirip benizünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, kısaca tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla uyarılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma sorun örgütleme etmez. Ancak etki özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şarka olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 gömlek ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile alınlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında köken sorun kucakın itici bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama kucakı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının ambiyans geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kesinkes ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes ambiyans geçirmedikleri yürekin öteki rakiplerine oylumlu nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/